Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Glony, mrówki i wegańskie "mięso". Co będziemy jedli w 2017? [PRZEGLĄD]

Red.
Moda na kiszenie, marynowanie i piklowanie nigdy w Polsce nie umarła. Domowy majonez, ketchup i musztarda są tylko jej uzupełnieniem. Należy przypuszczać, że domowe wyroby coraz częściej będą gościć w naszej diecie i na naszych stołach.
Moda na kiszenie, marynowanie i piklowanie nigdy w Polsce nie umarła. Domowy majonez, ketchup i musztarda są tylko jej uzupełnieniem. Należy przypuszczać, że domowe wyroby coraz częściej będą gościć w naszej diecie i na naszych stołach. pixabay.com
Nadchodzący rok powinien przynieść ze sobą nowe mody żywieniowe. Wiele z nich dotrze, niestety, nad Wisłę. Oto 10 produktów, które mogą zrobić się modne w 2017. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić przegląd.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto