MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Niektórzy uważają, że to twarde miody są właśnie tymi...
fot. Pixabay.com/DagnyWalter

Miód jest podrabiany o wiele częściej niż myślisz. Jak rozpoznać fałszywy produkt z dodatkiem cukru? Nowe przepisy mogą to ułatwić

Twardość miodu

Niektórzy uważają, że to twarde miody są właśnie tymi wątpliwej jakości. Nic bardziej mylnego! Nieapetyczna konsystencja, która jest skutkiem pożądanego procesu krystalizacji, zwykle świadczy o dobrym produkcie. Większość z nas ma błędne przeświadczenie, że prawdziwy miód powinien być lejący, gładki i o złocistym kolorze. To zaś sprytnie wykorzystują producenci, serwując nam na sklepowych półkach podróbki pozbawione cennych właściwości.

Zobacz również

Wiele osób podczas trzeciego dnia Free(Ra)dom Festiwalu. Znakomita zabawa [ZDJĘCIA]

NOWE
Wiele osób podczas trzeciego dnia Free(Ra)dom Festiwalu. Znakomita zabawa [ZDJĘCIA]

Niedźwiadki Przemyśl nie zagrają w 1 lidze! Chemart wycofał się ze wspierania klubu

Niedźwiadki Przemyśl nie zagrają w 1 lidze! Chemart wycofał się ze wspierania klubu

Polecamy

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia