MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
GRUSZKI...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

GRUSZKI
Gruszki są tak słodkie, że wydaje się niemożliwe, by zawierały niewiele kalorii. Ale to prawda - jedna gruszka to tylko około 100 kalorii. Ten jesienny owoc jest dobrym źródłem witaminy C i zawiera około 6 gramów błonnika. Gruszki pomagają powstrzymać głód dzięki pektynie - rozpuszczalnemu błonnikowi, który przyciąga wodę i zamienia się w żel, spowalniając trawienie. Może pomóc obniżyć poziom cholesterolu we krwi i zmniejszyć ryzyko chorób serca i raka okrężnicy.

Zobacz również

Podsumowanie współzawodnictwa sportowego szkół z powiatu. ZDJĘCIA

Podsumowanie współzawodnictwa sportowego szkół z powiatu. ZDJĘCIA

Wykorzystaj narzędzia sztucznej inteligencji i weź udział w niezwykłym konkursie

Wykorzystaj narzędzia sztucznej inteligencji i weź udział w niezwykłym konkursie

Polecamy

Chodakowska i Dec jak Marilyn Monroe! Zdecydowały się na dawne połączenie modowe

Chodakowska i Dec jak Marilyn Monroe! Zdecydowały się na dawne połączenie modowe

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans

Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

GORĄCY TEMAT
Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu